PRojekat

Lux Complex “Savina park”

je luksuzni projekat, smešten na izuzetnoj lokaciji odmah ispred samog Savinskog manastira, na oko 100 metara od mora.
 
Osnovna škola “Milan Vuković” je na 50m, a vrtić za decu – 300m od budućeg luksuznog zdanja. U blizini je i srednjoškolski centar i sve neophodne prodavnice. Sa severne strane izlazi na Manastirsku ulicu, a sa južne na ulicu Braće Grakalića.
 
Zgrada će imati zatvoreni bazen u sklopu mini SPA centra, uz saunu, tursko kupatilo i slanu sobu. Bazen će biti u upotrebi tokom cele godine, zahvaljujući zagrevanju preko solarnih panela, koje postavljamo na krov zgrade.
 
Na krovu zgrade će biti i fotonaponski paneli, preko kojih se planira i izgradnja mini solarne centrale (oko 40kw). Garaža je na nivou mini SPA centra, sa 12 parking mesta. Ostala vozila parkiramo sa severne strane objekta.
 
Luksuzni stanovi su raspoređeni na šest etaža (dva dvosobna po 74m2 i četiri jednosobna po 57 m2 na spratovima), a na samom vrhu (šestoj etaži), planirana su dva fantastična penthausa sa po 205 m2.
 
Ispred zgrade je park u zelenilu i igralište za decu.
Grijanje i hlađenje stanova je predviđeno putem toplotnih pumpi i Fan Coil sistema, gdje imamo uštedu električne energije do 70%.
Ova šema pokaziva kako radi grejanje i priprema sanitarne vode.
Svaki stan ima svoju toplotnu pumpu, a svaka prostorija u stanu zidni ili parapetni Fan Coil, koji nam omogućavaju idealnu temperaturu u stanu, bez obzira kakvo je vreme vani, uz minimalne troškove.
 
Višekomorna aluminijumska bravarija, kao i Solar stakla 6mm x 6mm punjena Argonom, uz električne roletne, čine moderan paket bravarije na vanjskim otvorima.
 
Fasada je kombinacija demit (kamena vuna Knauf 10cm) i prirodnog kamena, koji nam odaju pravi mediteranski stil.

POČETAK IZGRADNJE USKORO

PREUZMI KATALOG (PDF)